Situasjonen er under kontroll i Morondava

19.03.2015

Situasjonen er under kontroll i Morondava og døveskolen har startet opp igjen.

Rektor Lisy skriver i e-post at konflikten mellom ansatte og ledelsen i sukkerfabrikken har roet seg.

Skolene i Morondava har startet opp igjen, og frykten for en større konflikt har lagt seg.
Lisy skriver at det har florert mye ukorrekt informasjon den siste tiden. Blant annet omkring antall drepte og skadde. To mistet livet og ti ble såret under opprøret. Ikke tre døde og elleve skadde, som de først hørte. Hun forteller at landets statsminister har vært på besøk i Morondava og truffet de dreptes etterlatte.

Lisy takker for forbønn og omtanke og er glad for at alle på døveskolen har det bra!

19.03.2015

Situasjonen er under kontroll i Morondava og døveskolen har startet opp igjen.