Lovsangsgudstjeneste

Vi ønsker velkommen til kvelder med fokus på lovsang.

Det er nattverd, bønnevandring og andakt.
Gratis taco-buffet på menighetshuset etterpå.
Is, kaffe og sosialt.

Sted: Bamble kirke

Tid: Hver 1. lørdag i måneden, kl. 20.00
Arrangementet er annonnsert i kalenderen.
Se også på facebooksiden

Kontaktperson: Roy Finnmark.

Lovsangsmøtet er en kveld med lovsang, nattverd, bønnevandring, andakt, åpen mikrofon for de som har noe på hjertet eller susende rundt i hjernen og mye mer.

Vi avslutter kvelden med gratis tacobufè og søtsaker på menighetshuset etter møtet.

Vi ønsker velkommen til kvelder med fokus på lovsang.

Det er nattverd, bønnevandring og andakt.
Gratis taco-buffet på menighetshuset etterpå.
Is, kaffe og sosialt.

Sted: Bamble kirke

Tid: Hver 1. lørdag i måneden, kl. 20.00
Arrangementet er annonnsert i kalenderen.
Se også på facebooksiden

Kontaktperson: Roy Finnmark.