Bli med på sommerens BESTE festival!

07.05.2018

Bli med på sommerens BESTE FESTIVAL - Bli med på Skjærgårds 3.-8. juli!

Vi drar til Skjærgårds i sommer som i fjor, og vi ønsker spesielt å invitere med oss årets konfirmanter. Håper du har lyst til å bli med - Vi hadde det helt topp i fjor!

Skjærgårds Music & Mission festival er en kristen, rusfri musikkfestival for ungdom mellom 15 og 25 år på Risøya utenfor Tvedestrand.

Vi i Bamble menighet ønsker å sponse ungdommene våre i år også, og tilbakebetaler kr. 500 for dere som bestiller ukespass (tirs.-søn.). Vi sponser kr. 300 for langweekend (tors.-søn.)

Info om Skjærgårds: http://sginfo.no/ Se også Grenlandscamp på facebook, instagram og Snap for mer informasjon.

Meld deg på her

Gleder meg og håper vi blir en stor gjeng! Mer info kommer når dere har meldt dere på. Gi meg tilbakemelding så fort du vet om du blir med!

Hilsen Monica Lid, Trosopplærer/ Barne- og ungdomsarbeider Stathelle, Bamble og Herre menigheter.

Mobil: 92202541 – ta kontakt dersom dere lurer på noe!

Informasjonsmøte i Stathelle kirke mandag 28. mai kl 18.