Er du engasjert i Kirken DIN?

28.02.2019

Hvordan vil du at kirken skal være? Ved kirkevalget har du en gylden mulighet til å være med å sette agendaen for din lokale kirke. For folk i ditt nabolag kan dine holdninger og handlinger utgjøre en stor forskjell.

Vær med å sette preg på kirken!

Det er kirkevalg 8. og 9. september 2019. Kanskje du skal stille til valg? Du er invitert til å være med på å skape fremtidens kirke! Fristen for å foreslå kandidater eller selv melde seg som kandidat, er 1. mars 2019.

Ta kontakt med : Bamble menighetskontor: Tlf. 35966990 mail: kontoret@bamble.kirken.no

Langesund menighetskontor: Tlf. 35965282 mail: